Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η χρήση του παρόντος δικτυακού καταστήματος συνεπάγεται και την πλήρη αποδοχή των παρακάτω όρων. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους παρακαλώ αποφύγετε την χρήση του καταστήματος .

Το ηλεκτρονικό κατάστημα thejewelfasionroom.gr κατέχει όλα τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας και δεν τα παραχωρεί, πωλεί ή ενοικιάζει. Επίσης απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου στο σύνολο του ή τμηματικά για εμπορική ή άλλη χρήση χωρίς την προηγούμενη άδεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας (μέσω του νόμιμου εκπροσώπου).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα thejewelfasionroom.gr ακολουθεί και εφαρμόζει τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως ακριβώς προβλέπονται από το Ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο (Προεδρικό Διάταγμα υπ’αριθ. 131/2003. Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, στην εσωτερική αγορά) – (Συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679, του ελληνικού νόμου Ν. 4264/2019).
Εφαρμόζει επίσης ρητά τον νόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Έτσι δεσμεύεται ρητά ότι δεν παραχωρεί, πωλεί, ενοικιάζει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει ή εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρησιμοποιεί μόνο για την αποστολή των εμπορευμάτων σας ή για την ενημέρωσή σας εφόσον το ζητήσετε.  

Το ηλεκτρονικό κατάστημα thejewelfasionroom.gr παρουσιάζει τα προς πώληση προϊόντα με φωτογραφίες που έχουν παραχωρηθεί από τους αντιπροσώπους των εταιρειών ή έχουν φωτογραφηθεί από τους υπευθύνους του καταστήματος. Οι φωτογραφίες έχουν ελεγχθεί από τους υπεύθυνους του καταστήματος αλλά παρ’ όλα’ αυτά ενδέχεται να υπάρχουν σφάλματα απεικόνισης.  

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αλλάζουν μετά την πραγματοποίηση της αγοράς. Δηλαδή ακόμη και αν γίνουν αναπροσαρμογές στις τιμές τα προϊόντα που έχετε ήδη παραγγείλει θα τα παραλάβετε με την τιμή που ίσχυε την στιγμή της παραγγελίας.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει όποτε κρίνεται απαραίτητο τους παρόντες όρους.

 1. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης-καταναλωτής συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος-ιστοσελίδας thejewelfasionroom.gr. Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα thejewelfasionroom.gr για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό ως προς τους ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές ή εθνικές διακρίσεις. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της και χωρίς να έχει αιτιολογήσει νωρίτερα, καθώς και χωρίς να ειδοποιήσει για τις τροποποιήσεις των τιμών.  

  2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

  Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας thejewelfasionroom.gr που εδρεύει στη Αθήνα και προστατεύεται από τις διατάξεις της ημεδαπής και της διεθνούς νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
  Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών ή τροποποίηση, μεταποίηση, παραποίηση, αντιγραφή εν μέρει ή όλο ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα έργα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την ρητή, έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω, η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί σε αυτήν.

Πολιτική Επιστροφών

Το κατάστημα thejewelfashionroom.gr για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας ακολουθεί την παρακάτω πολιτική επιστροφών:

 1. Αλλαγές δεν γίνονται σε σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής. 
 2. Αντικατάσταση προιόντος ή επιστροφή χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί στην περίπτωση που έχει γίνει λάθος στην παραγγελία με υπαιτιότητα  δική μας. Στην περίπτωση αυτή το προιόν πρέπει να επιστραφεί στην συσκευασία του με τα έγγραφα που το συνοδεύουν και να μην είναι χρησιμοποιημένο. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 ημερών όπως ορίζει ο νόμος.
 3. Στην περίπτωση που ο πελάτης έχει κάνει λάθος στην παραγγελία με δική του υπαιτιότητα ή δεν θέλει το προιόν τα έξοδα επιστροφής τον επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου.