Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να αγοράσω;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με τους ακόλουθους τρόπους: Αντικαταβολή, Χρέωση πιστωτικής κάρτας, Τραπεζική Κατάθεση.

Πως μπορώ να παραγγείλω χωρίς να έχω διαδικτυακές γνώσεις;

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 6943098616 και οι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν και θα λύσουν κάθε σας απορία ώστε να κάνετε την παραγγελία σας.

Πως μπορώ να αλλάξω ένα προιόν που παρήγγειλα από λάθος δικό μου;

Θα επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943098616, για να σας στείλουμε την courier που συνεργαζόμαστε για να έχετε την ελάχιστη χρέωση για την επιστροφή του προιόντος.

Πρέπει να γίνω μέλος για να αγοράσω από το site σας;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το site μας κάνοντας είσοδο και ως επισκέπτης. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 6943098616.

Κάνετε επιστροφές χρημάτων;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών.

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου;

Οι συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την συνεργαζόμενη τράπεζα, η οποία και εγγυάται για την ασφάλειά της Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την συνεργαζόμενη τράπεζα εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.